Pëlqyer nga 100+ krijues

Bëni gjithçka me një platformë.

Shkurtoni URL-et, krijoni faqe biolink, koda QR të personalizuara, lidhje skedarësh dhe më shumë.

Faqet e lidhjeve bio

Krijoni faqen tuaj unike dhe shumë të personalizueshme të lidhjeve bio me lehtësi.

 • Ngjyrat dhe brendimi i personalizuar
 • Komponentë të gatshëm për përdorim të shumëfishtë
 • Cilësimet SEO
 • Mbrojtja me fjalëkalim, paralajmërim për përmbajtje të ndjeshme

Lidhje të shkurtra

Po! Ju mund të përdorni shërbimin tonë si një shkurtesëse gjithashtu.

 • Planifikimi dhe kufizimet e skadimit
 • Targetimi i vendeve, pajisjeve dhe gjuhëve
 • Rotacioni A/B
 • Mbrojtja me fjalëkalim, paralajmërim për përmbajtje të ndjeshme

Kodet QR

Sistemi i plotë i krijimit të kodit QR me shabllone të lehta për përdorim.

 • Ngjyrat e personalizuara me gradientë
 • Logo i personalizuar
 • Shabllonet Vcard, WiFi, Kalendar, Lokacion..etc
 • Vcard, WiFi, Kalendar, Lokacion.. etj. shabllone

Analitikat e ndërtuara

Analitikat e lehta për t'u kuptuar, megjithatë të hollësishme dhe të plotësueshme për të gjitha lidhjet tuaja. Përshtatshme me GDPR, CCPA dhe PECR.

 • Vendet dhe qytetet
 • Referuesit dhe UTMs
 • Pajisjet dhe sistemet operative
 • Shfletuesit, Gjuhët
Lidhjet e skedarëve
Krijoni lidhje dinamike, të avancuara dhe të shkarkueshme për skedarë.
Lidhjet Vcard
Krijoni kartat dinamike të kontaktit digital, të ndjekura dhe të shkarkueshme.
Lidhjet e ngjarjeve
Krijoni dinamikisht skedarët e kalendarit të shkarkueshëm dhe të ndjekur.
Mjetet
Ju ofrojmë gjithashtu një set prej 141 sasi mjetesh të dobishme për ueb si bonus.
Projektet
Mënyra më e lehtë për të kategorizuar burimet tuaja të menaxhuara.
Lidhjet 34+
Kodet QR 0+
Shikimet e faqes të ndjekura 218+

Pikselat e ndjekjes

Të gjitha lidhjet integrohen lehtësisht me çdo nga ofruesit e pikselave të mëposhtëm.

Fillo

Filloni të përdorni biçakun zvicerian për marketerët.